Menštruačné nohavičky až -32 %
Zľava 15 % na Modibodi

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Menštruačný kalíšok je pohodlná hygienická pomôcka pre ženy v každom veku. Jeho najväčšou výhodou je, že ho môžete používať cez deň aj v noci, pri športe, na cestách, pri kúpaní v bazéne... Užívajte výhody kalíška a ušetrite. Vyberať môžete z osvedčených menštruačných kalíškov so zľavou minimálne 20 percent. Kalíšok je všeobecne veľmi ekonomická...

Menštruačný kalíšok je pohodlná hygienická pomôcka pre ženy v každom veku. Jeho najväčšou výhodou je, že ho môžete používať cez deň aj v noci, pri športe, na cestách, pri kúpaní v bazéne... Užívajte výhody kalíška a ušetrite. Vyberať môžete z osvedčených menštruačných kalíškov so zľavou minimálne 20 percent. Kalíšok je všeobecne veľmi ekonomická menštruačná pomôcka, ale vďaka výhodnej zľave ušetríte ešte viac.

Veľký výber kalíškov Me Luna so zľavou

Me Luna je renomovaný výrobca a menštruačné kalíšky tejto značky patria k našim bestsellerom. Me Luna ponúka širokú škálu kalíškov v rôznych tvaroch, farbách, s rôznou mäkkosťou a dokonca v 8 veľkostiach. Spoľahlivý kalíšok so zľavou si teda vyberie naozaj každá žena.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-17 z 17 položiek
1-17 z 17 položiek