Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Slová klasika hovoria, že priviesť na svet dieťa znamená vykúpať sa v prameni života. Je to špecificky náročná a jedinečne krásna chvíľa, na ktorú sa chystáme po všetkých stránkach. Aký bude priebeh pôrodu? A ako veľmi iná etapa nás čaká po pôrode v porovnaní s dobou pred pôrodom? Veľa otázok čelí každá žena sama, ale s tým, čo je dobré si pripr...

Slová klasika hovoria, že priviesť na svet dieťa znamená vykúpať sa v prameni života. Je to špecificky náročná a jedinečne krásna chvíľa, na ktorú sa chystáme po všetkých stránkach. Aký bude priebeh pôrodu? A ako veľmi iná etapa nás čaká po pôrode v porovnaní s dobou pred pôrodom? Veľa otázok čelí každá žena sama, ale s tým, čo je dobré si pripraviť pred pôrodom a na pôrod, vieme pomôcť.

Ako sa pripraviť na pôrod

Po telesnej stránke môžete v príprave na pôrod využiť silu bylinných zmesí pre vaginálnu napárku. Špeciálne namiešané byliny pozitívne pôsobia na prípravu pôrodných ciest, uvoľňujú panvové dno a pomáhajú udržať pošvovú sliznicu v dobrej zdravotnej kondícii. Uľahčujú priebeh pôrodu, urýchľujú prvú aj druhú dobu pôrodnú a upokojujú psychiku nastávajúcej mamičky. Využijete ich v posledných týždňoch tehotenstva.

Bylinné napárky pred pôrodom av priebehu pôrodu sú procedúra, ktorú odporúča a využíva aj množstvo pôrodných asistentiek: "Počas pôrodu dokáže žena vďaka teplu a vôni byliniek krásne zrelaxovať, čo má veľký vplyv na jej psychiku, ktorá je pri pôrode zásadná. Napárka uvoľňuje svaly panvového dna, zmäkčuje hrádzu a tým znižuje riziko pôrodného poranenia, zlepšuje cirkuláciu krvi v malej panvici. Môže pomôcť aj pri nepostupujúcom pôrode,hovorí v rozhovore pre Kalíšek.cz Julie Bischofová, ktorú môžete poznať z Instagramu pod menom Denník pôrodnej baby.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-6 z 6 položiek
1-6 z 6 položiek