Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Menštruácia. Nebojíme sa to slovo povedať a myslíme si, že by sa o menštruácii malo hovoriť. A tiež o moderných pomôckach pre menštruáciu, ktoré nám život s ňou dokážu veľmi uľahčiť a spríjemniť. Počas nášho dlhoročného pôsobenia vo svete menštruačných pomôcok sme preverili stovky produktov a veríme, že vieme nájsť tie najlepšie. Tie potom rady ...

Menštruácia. Nebojíme sa to slovo povedať a myslíme si, že by sa o menštruácii malo hovoriť. A tiež o moderných pomôckach pre menštruáciu, ktoré nám život s ňou dokážu veľmi uľahčiť a spríjemniť. Počas nášho dlhoročného pôsobenia vo svete menštruačných pomôcok sme preverili stovky produktov a veríme, že vieme nájsť tie najlepšie. Tie potom rady odporúčame ďalším ženám. Hľadáte spoľahlivé pomôcky na opakované použitie? Potrebujete alternatívu bežných jednorazových pomôcok? Usilujete sa o menštruáciu bez odpadu? Poďme sa na menštruačné pomôcky na trhu pozrieť!

Aké sú moderné menštruačné pomôcky?

Stručná odpoveď znie: spoľahlivé, pohodlné a ekologické. A rovnako ako sa vyvíjajú menštruačné pomôcky vďaka technickému pokroku a funkčným materiálom, môžu sa v priebehu života ženy vyvíjať a premieňať preferencie v oblasti dámskej hygieny. Najvýraznejšie zmeny často nastávajú po pôrode a niekedy môžu byť spojené aj so zdravotnými ťažkosťami. Dnes je však na trhu široká škála menštruačných pomôcok rôznych typov a značiek, čo umožňuje ženám pohodlnejšie zvládať mesiačiky ako také aj rôzne komplikácie.

„Každej žene odporúčam vyskúšať čo najviac pomôcok, pretože potom sa môže rozhodnúť, čo je pre ňu najlepšie. A aj v akej situácii je pre ňu konkrétna pomôcka tá pravá," radí zakladateľka Maluna.sk Ilona Bittnerová.

Výhody rôznych menštruačných pomôcok

Menštruačný kalíšok alebo tampón sa hodí pre ženy pri aktívnom životnom štýle alebo pri športových aktivitách. Kalíšok je skvelý parťák pri cestovaní, obzvlášť pokiaľ jazdíte na odľahlé miesta. Menštruačné nohavičky sú vhodné pre všetky ženy, najmä pre mladé dievčatá a ženy so silnou menštruáciou, ktoré ich často chvália ako spoľahlivú ochranu. Absorpčné nohavičky poslúžia aj ako poistka pri nepravidelnej menštruácii.

Menštruačná huba je ideálna pre ženy, ktoré z rôznych dôvodov nemôžu používať tampóny, napríklad kvôli jazvám po pôrode. Látkové vložky poskytujú väčšie pohodlie hlavne v prvých týždňoch po pôrode. Jednorazové vložky sú vhodné v prípadoch akútnych zdravotných problémov, keď je menštruácia nepravidelná. Ženám, ktoré rady skúšajú nové veci, odporúčame menštruačné plavky. Môžete sa v nich naozaj kúpať - a to bez tampónu!

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 638 položiek
na stránku
1-30 z 638 položiek