Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

U nás platí, že keď tričko, tak jedine z príjemného pohodlného materiálu. V našej ponuke nájdete kvalitné dámske tričká od značky Meracus, ktoré sa vyznačujú českou výrobou, výberom farieb a hlavne poctivou bambusovou viskózou. Bambus je jedinečný prírodný materiál, ktorý vyniká termoregulačnými schopnosťami – v lete chladí, v zime hreje. Dosť m...

U nás platí, že keď tričko, tak jedine z príjemného pohodlného materiálu. V našej ponuke nájdete kvalitné dámske tričká od značky Meracus, ktoré sa vyznačujú českou výrobou, výberom farieb a hlavne poctivou bambusovou viskózou. Bambus je jedinečný prírodný materiál, ktorý vyniká termoregulačnými schopnosťami – v lete chladí, v zime hreje. Dosť možno tak narazíte na dilemu, či tričko používať na denné nosenie, alebo na noc. Oboje je možné a radšej odporúčame kúpiť viac ako jedno, nech si rozhodovanie uľahčíte ;)

Dámske a pánske potítkové tričká

V našej ponuke nájdete aj tzv. neviditeľné bezšvové tričká od českej značky Covert Underwear, a to ako dámske, tak pánske. Týmto telovým tričkám sa tiež hovorí potítková, pretože sa nosia ako spodná vrstva pod košeľu alebo blúzku a zaisťujú, aby v prípade prepotenia neboli mokré mapy na vrchnej vrstve oblečenia. Telová farba a bezšvové prevedenie zaručujú ich úplnú nenápadnosť.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-13 z 13 položiek
1-13 z 13 položiek