Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Keď sa ženstvo prebúdza, nastáva množstvo výziev nielen pre slečnu, ktorej sa to týka. Prvé mesiačiky dokážu zamotať hlavu aj mamičkám, pretože od čias ich mladosti je na trhu množstvo nových menštruačných pomôcok, ktoré možno ani samy nevyskúšali. Veríte úsudku svojej dcéry, že vie, čo je pre ňu najlepšie, alebo máte tendenciu vybrať pomôcky po...

Keď sa ženstvo prebúdza, nastáva množstvo výziev nielen pre slečnu, ktorej sa to týka. Prvé mesiačiky dokážu zamotať hlavu aj mamičkám, pretože od čias ich mladosti je na trhu množstvo nových menštruačných pomôcok, ktoré možno ani samy nevyskúšali. Veríte úsudku svojej dcéry, že vie, čo je pre ňu najlepšie, alebo máte tendenciu vybrať pomôcky podľa vás? :-) S rozhodovaním pomôže obom stranám trocha osvety a praktických skúseností iných!

Potreby pre prvú menštruáciu

Spoľahlivé menštruačné nohavičky pre prvú menštruáciu rozhodne odporúčame. Vyhovujú aj veľmi mladým slečnám a sú skvelé pre dni, kedy si mesiačiky dávajú na čas a dievča potrebuje poistku proti prípadnej nehode. V našej ponuke nájdete aj osvedčené menštruačné kalíšky s malým priemerom, vhodné pre slečny, ktoré majú chuť túto pomôcku vyskúšať.

  • Stávka na istotu sú jednorazové bio vložky.
  • Mrknite tiež na štartovacie sady pre prvú menštruáciu.

Tápete, ktorú pomôcku pre vašu násťročnú vybrať? "Ako mamička dospievajúce slečny odporúčam vždy sa svojej dcéry pýtať na jej prianie. Možno vás prekvapí, že bude chcieť vyskúšať menštruačný kalíšok alebo bude mať už vybrané menštruačné nohavičky, ktoré chce používať," radí Ilona Bittnerová na našom blogu v článku o prvej menštruácii.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 41 položiek
na stránku
1-30 z 41 položiek