Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Menštruačné nohavičky vyzerajú ako bežné nohavičky. Používajú sa ako samostatná pomôcka počas menštruácie, ale môžete ich mať aj ako poistku ku kalíšku, vložke alebo tampónu. Moderné materiály zaisťujú pohodlie, pocit sucha a nepriepustnosť. Podľa sily menštruácie nohavičky vymieňate - podobne ako iné menštruačné pomôcky. Môžete si vybrať z rôzn...

Menštruačné nohavičky vyzerajú ako bežné nohavičky. Používajú sa ako samostatná pomôcka počas menštruácie, ale môžete ich mať aj ako poistku ku kalíšku, vložke alebo tampónu. Moderné materiály zaisťujú pohodlie, pocit sucha a nepriepustnosť. Podľa sily menštruácie nohavičky vymieňate - podobne ako iné menštruačné pomôcky. Môžete si vybrať z rôznych značiek, strihov, farieb i variantov – pre slabú, normálnu a silnú menštruáciu, vrátane nohavičiek na noc.

Ako vybrať menštruačné nohavičky?

Absorpčné nohavičky v českých luhoch a hájoch najviac spropagovala značka Snuggs, ale v našej ponuke nájdete množstvo ďalších osvedčených značiek. K najpredávanejším patrí austrálske duo Love Luna a Modibodi. Naozaj je z čoho vyberať. Stačí si ujasniť pár vecí, potom určite nájdete tie pravé nohavičky pre seba.

Hľadáte nohavičky na silné dni, na spanie alebo na slabý koniec menštruácie? Je dobré vedieť, že menštruačné nohavičky na noc mávajú predĺženú nepriepustnú vložku, takže ani v polohe ležmo sa nemusíte báť nehôd na prestieradle. Rovnako ako pri bežnej spodnej bielizni je nutné zvoliť správnu veľkosť. A aký preferujete materiál? Menštruačné nohavičky sa šijú z prírodných materiálov, ako je bambus či bio bavlna, rovnako ako z príjemných mikrovlákien. Jedna vec je "telo nohavičiek", druhá potom dotyková vrstva v savej vložke. Niektoré ženy nedajú dopustiť na výhody "dotykovky" z merino vlny, iné dávajú prednosť klasike v podobe bavlny.

  • Vyberajte podľa skutočnej savosti, nie podľa toho, čo dal výrobca do názvu nohavičiek.
  • Nohavičky s predĺženou vložkou sú vhodné na spanie, na denné nosenie nemusia byť pohodlné.
  • Menštruačné nohavičky nesmú škrtiť, ani nesmú byť príliš voľné.
  • Zmerajte sa cez boky a vyberajte podľa veľkostných tabuliek.

V našej ponuke nájdete množstvo rôznych značiek, môžete si pomocou filtra zobraziť len tú, o ktorú máte záujem. Pri každom produkte nájdete veľkostnú tabuľku, podľa ktorej môžete vyberať.

Neviete si rady s výberom menštruačných nohavičiek? Všetko podstatné sme prehľadne spísali v článku Ako vyberať menštruačné nohavičky. Prípadne využite našu poradňu.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 210 položiek
na stránku
1-30 z 210 položiek