Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Oslabenie panvového dna patrí k vyššiemu veku a jedným z jeho prejavov môže byť aj inkontinencia. Nejde však len o úniky moču. Svaly panvového dna hrajú v organizme dôležitú úlohu: tvoria oporu vnútorným orgánom a máme vďaka nim kontrolu nad množstvom telesných procesov. Navyše ako hovoria skúsené fyzioterapeutky, panvové dno je sval plný emócií...

Oslabenie panvového dna patrí k vyššiemu veku a jedným z jeho prejavov môže byť aj inkontinencia. Nejde však len o úniky moču. Svaly panvového dna hrajú v organizme dôležitú úlohu: tvoria oporu vnútorným orgánom a máme vďaka nim kontrolu nad množstvom telesných procesov. Navyše ako hovoria skúsené fyzioterapeutky, panvové dno je sval plný emócií as obrovským potenciálom (nielen v podobe silných orgazmov). Bohužiaľ, často na túto oblasť tela zabúdame, nestaráme sa o ňu, nevyužívame jej dary, az donútenia ju objavujeme, až keď nastanú problémy a treba rehabilitovať.

Ako posilniť panvové dno?

  • Panvové dno tvoria svaly a svaly je možné vhodným cvičením posilniť, aby boli pružnejšie. Spôsobov cvičenia je celý rad, od rôznych škôl panvového dna až po Kegelove cviky.
  • Na Kegelove cviky môžete použiť "osobného trénera" v podobe pomôcky, ktorá sama pozná, v akom stave vaše panvové dno je, a nastaví cvičebný program na mieru každej žene. Pomôcka zaistí, že budete Kegelove cviky vykonávať správne.
  • Panvové dno si môžete svedomovať (a zlepšovať jeho kondíciu) aj pomocou Venušiných guličiek. Predtým boli brané ako čisto erotická pomôcka, ale ich zdravotný efekt už je dobre známy. Vyberať môžete z rôznych tvarov a hmotností. Dôležité je postupovať v posilňovaní s guličkami krok po kroku a nechcieť hneď lámať rekordy. :-)
Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-7 z 7 položiek
1-7 z 7 položiek