Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Látkové vložky vyrobené z moderných materiálov si v posledných rokoch našli medzi ženami mnoho nadšených užívateľiek. Sú veľmi pohodlné, ekologické aj ekonomické (vydržia niekoľko rokov). Sú vždy po ruke, už nemusíte myslieť na nakupovanie jednorazových hygienických potrieb. Tiež si môžete zvoliť, v akompracom géle či prášku ich budete prať, a u...

Látkové vložky vyrobené z moderných materiálov si v posledných rokoch našli medzi ženami mnoho nadšených užívateľiek. Sú veľmi pohodlné, ekologické aj ekonomické (vydržia niekoľko rokov). Sú vždy po ruke, už nemusíte myslieť na nakupovanie jednorazových hygienických potrieb. Tiež si môžete zvoliť, v akompracom géle či prášku ich budete prať, a určovať tak sama, čo za chémiu sa dostáva (či nedostáva) na vaše intímne partie.

Ako používať a prať látkové vložky?

Použitie látkových vložiek je jednoduché, vložíte ich do spodnej bielizne ako bežnú vložku, len nenalepíte, ale pripnete okolo nohavičiek. Spodná strana vložky je z materiálu, ktorý sa nešmýka, aby sa vložka nechtiac neposúvala. Pokiaľ vložky používate mimo domova, bude sa vám hodiť nepriepustná taštička, do ktorej si ich uložíte, než sa dostanete domov.

„Otázka prania vložiek je to, čoho sa najviac žien obáva, a tiež najčastejší dôvod, prečo ženy odmietajú toto pohodlné riešenie menštruačnej hygieny. V čase, keď máme automatické práčky, to ale zas toľko práce navyše nie je.- Užitočné rady, ako prať látkové vložky, nájdete prehľadne spísané na našom blogu.

Aké látkové vložky si vybrať?

Na slovenskom trhu je mnoho rôznych značiek - tuzemských i zahraničných. Môžete si vyberať vložky podľa materiálu, veľkosti, savosti alebo farieb. Pre začiatok odporúčame kúpiť niekoľko rôznych, vyskúšať ich a potom výbavu doplniť podľa toho, ktoré vám budú najviac vyhovovať. Ten najlepší starter pack môžete hľadať aj v našich výhodných sadách.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 133 položiek
na stránku
1-30 z 133 položiek