Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Prírodná kozmetika je naša srdcovka! Podobne ako menštruačné pomôcky ju skúšame samy na sebe a výsledkom je, že ponúkame iba kvalitnú kozmetiku s BIO certifikáciou. Mnoho zložiek, ktoré ponúkaná kozmetika obsahuje, pochádza z ekologického poľnohospodárstva, šetrného zberu divokých bylín a samozrejmosťou býva, že táto kozmetika nebola testovaná n...

Prírodná kozmetika je naša srdcovka! Podobne ako menštruačné pomôcky ju skúšame samy na sebe a výsledkom je, že ponúkame iba kvalitnú kozmetiku s BIO certifikáciou. Mnoho zložiek, ktoré ponúkaná kozmetika obsahuje, pochádza z ekologického poľnohospodárstva, šetrného zberu divokých bylín a samozrejmosťou býva, že táto kozmetika nebola testovaná na zvieratách.

Čo je certifikácia BDIH?

Tou sa pýši napríklad naša obľúbená značka Argital. Táto certifikácia je jedna z najstarších známok kvality prírodnej kozmetiky a najdôležitejšou podmienkou pre jej získanie je používanie výhradne prírodných surovín v maximálnom možnom množstve, pochádzajúcich z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva alebo ekologického zberu v prírode. Veľký dôraz je kladený aj na ochranu zvierat. 

Čo je CPK a CPK bio?

CPK znamená Certifikovaná prírodná kozmetika. Toto označenie nesú kozmetické výrobky českej značky Nobilis Tilia, pokiaľ rovno nemajú ešte prísnejšie CPK bio – Certifikovaná prírodná biokozmetika. Najdôležitejšou podmienkou na získanie tohto certifikátu je použitie výhradne prírodných surovín, ktorých zber prebieha šetrným spôsobom. Výrobok musí obsahovať aj zložky získané z ekologického poľnohospodárstva. Dôraz ich kladie aj na ochranu životného prostredia a minimálny dopad na prírodu.

  • CPK = najmenej 85 % zložiek vo výrobku je prírodného pôvodu
  • CPK bio = najmenej 90 % ingrediencií prírodného pôvodu a najmenej 20 % hmotnostného podielu prírodných zložiek musí byť bio. 

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 47 položiek
na stránku
1-30 z 47 položiek