Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Sme presvedčení, že naplnené potreby v oblasti intimity a sexuality idú ruka v ruke so ženským reprodukčným zdravím. Vedecké štúdie už napokon potvrdili, že orgazmom sa dá "liečiť" aj boľavá menštruácia: masturbácia môže mierniť negatívne menštruačné príznaky. Tabu? Dávno nie... Tému hľadajte pod hashtagem #menstrubation. Či už pozeráte po kvali...

Sme presvedčení, že naplnené potreby v oblasti intimity a sexuality idú ruka v ruke so ženským reprodukčným zdravím. Vedecké štúdie už napokon potvrdili, že orgazmom sa dá "liečiť" aj boľavá menštruácia: masturbácia môže mierniť negatívne menštruačné príznaky. Tabu? Dávno nie... Tému hľadajte pod hashtagem #menstrubation. Či už pozeráte po kvalitných erotických pomôckach pre sebauspokojenie, alebo pre párové aktivity, veríme, že u nás si vyberiete!

Kvalitné erotické hračky (nielen) pre ženy

V našej ponuke nájdete kvalitné a dizajnovo vyladené ženské vibrátory, napríklad tie od švédskej značky Intimina, ale aj skvosty japonského minimalizmu od značky Iroha. Hebký povrch, ľahké ovládanie a diskrétny tichý chod sú samozrejmosťou. Okrem toho môžete vyberať zo širokej ponuky Venušiných guličiek, ktoré okrem autoerotiky poslúžia ako pomôcka na ozdravenie panvového dna. 

Nezabudnite sexuálne pomôcky kombinovať s kvalitnými lubrikačnými gélmi, ktoré nedráždia a nelepia. Po akcii si pomôcky zaslúžia láskyplnú starostlivosť - vyberte si svoj vyhovujúci čistiaci sprej na erotické hračky. Okrem erotických pomôcok sa navyše hodí aj na čistenie menštruačných kalíškov.



Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 30 položiek
1-30 z 30 položiek