Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Už dlhšiu dobu sú na trhu dostať prírodné morské huby. Ako umývacie a kozmetické huby sú obľúbené predovšetkým vďaka svojim dezinfekčným účinkom a veľkej savosti. Ako prírodný variant dámskej intímnej hygieny stále nie sú veľmi známe, ale podľa skúseností žien v našom tíme o podľa odozvy našich zákazníčok sa nebojíme vyhlásiť, že kto intímne hub...

Už dlhšiu dobu sú na trhu dostať prírodné morské huby. Ako umývacie a kozmetické huby sú obľúbené predovšetkým vďaka svojim dezinfekčným účinkom a veľkej savosti. Ako prírodný variant dámskej intímnej hygieny stále nie sú veľmi známe, ale podľa skúseností žien v našom tíme o podľa odozvy našich zákazníčok sa nebojíme vyhlásiť, že kto intímne hubky vyskúšal, nedá na ne dopustiť!

Objavte tampón z morskej huby

Menštruačné morské huby sú huby výberové, veľmi jemné, preto sú drahšie ako veľkostne podobné kozmetické morské huby. Ich použitie je veľmi jednoduché. Hubka sa namočí, tým zmäkne. Vytlačí sa z nej prebytočná voda a zavedie sa dovnútra do pošvy, podobne ako tampón. Po nejakej dobe (podľa sily menštruácie) špongiu vyberiete, vymyjete a môžete znovu ju použiť. Výhodou je, že na rozdiel od bežných tampónov intímna huba nevysušuje a neodiera pošvovú sliznicu a nenarušuje pH intímnych partií. A áno, tiež nemá žiadnu šnúrku, ktorá by mohla nezbedne vykukovať z bielizne! :-)

Jedna intímna huba vydrží cca 6 mesiacov, ide teda o nielen ekologické, ale aj ekonomické menštruačné riešenie. Priebežná starostlivosť o hubky je tiež jednoduchá - dezinfikujú sasoľným kúpeľom.

  • Hubu majú rady mladé dievčatá, pre ktoré je problém použiť tampón či kalíšok.
  • Niektorým ženám vyhovuje používať špongiu po celú dobu menštruácie.
  • Iné zákazníčky preferujú špongiu len na slabšie dni na konci cyklu.
  • Pri silnej menštruácii kombinujte s absorpčnými nohavičkami alebo slipovou vložkou.
  • Huba je tiež dobrá pomôcka pre milovanie počas menštruácie.
  • Pri sexe netlačí ani jedného z partnerov a nemusíte po akcii riešiť špinavé prestieradlá.

Aký je rozdiel medzi minerálnou a žltou hubou?

Menštruačné huby sú k dostaniu v dvoch variantoch, ako huba žltá alebo minerálne. Rozdiel vzniká v procese čistenia. Hnedá minerálna huba je ručne očistená a nie je prepraná od prírodného hnedého farbiva, teda nositeľa solí a minerálov. Väčší obsah minerálov je pre mnoho žien výhodou tohto variantu. Pri žltej hube je proces čistenia dlhší, huby sú prepierané, kým sa nezbaví hnedého farbiva. Obsah minerálov činí pri hnedej intímnej hube cca 70 % pôvodných z mora, vyčistená huba po prepraní ich obsahuje cca 30–35 %.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-9 z 9 položiek
1-9 z 9 položiek