Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Legíny sú veľmi vďačná a univerzálne použiteľná súčasť dámskeho šatníka. Máloktorá z nás si dokáže predstaviť športovanie či domácu pohodu bez tohto šikovného kúsku odevu. Vhodne skombinované sa navyše dajú legíny vyniesť aj na väčšie príležitosti, ako je prechádzka so psom alebo lekcie jogy. V našej ponuke nájdete pohodlné legíny z bambusu ušit...

Legíny sú veľmi vďačná a univerzálne použiteľná súčasť dámskeho šatníka. Máloktorá z nás si dokáže predstaviť športovanie či domácu pohodu bez tohto šikovného kúsku odevu. Vhodne skombinované sa navyše dajú legíny vyniesť aj na väčšie príležitosti, ako je prechádzka so psom alebo lekcie jogy. V našej ponuke nájdete pohodlné legíny z bambusu ušité v Česku, rovnako ako absorpčné legíny, ktoré slúžia ako samostatná alebo poistná menštruačná pomôcka.

České bambusové legíny Meracus

Bambusová viskóza je pohodlný hypoalergénny materiál s termoregulačnými vlastnosťami - v lete chladí, v zime hreje. Legíny z bambusu sú veľmi príjemné na nosenie. Česká značkaMeracus legíny ponúka v rade farebných prevedení, v dlhej variante aj variante trojštvrťovej. Vyberať môžete legíny v páse s gumou, alebo bez gumy.

Menštruačné legíny Modibodi

Funkčné legínyModibodi sú vhodné ako samostatná menštruačná pomôcka pri stredne silnej a silnej menštruácii, prípadne ako poistka proti pretečeniu pri veľmi silnej menštruácii. Ich absorpčná schopnosť sa rovná 2 až 3 tampónom a použiť sa dajú aj pri únikoch spojených s oslabeným močovým mechúrom. Úniky tohto typu napokon stáli za vznikom tejto značky, ktorej výrobky umožňujú ženám bez obmedzenia športovať nielen pri menštruácii.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-20 z 20 položiek
1-20 z 20 položiek