Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Pravdou je, že jedným z príznakov menopauzy býva aj vaginálna suchosť, ktorá priamo súvisí so zvýšeným rizikom vaginálnych infekcií či bolestí po pohlavnom styku. Vaginálna suchosť je dôsledkom meniacich sa hladín hormónov a na dobrej nálade či radostnejšom milostnom živote nepridá. V tejto kategórii preto nájdete vhodné produkty pre vaginálnu p...

Pravdou je, že jedným z príznakov menopauzy býva aj vaginálna suchosť, ktorá priamo súvisí so zvýšeným rizikom vaginálnych infekcií či bolestí po pohlavnom styku. Vaginálna suchosť je dôsledkom meniacich sa hladín hormónov a na dobrej nálade či radostnejšom milostnom živote nepridá. V tejto kategórii preto nájdete vhodné produkty pre vaginálnu pohodu v menopauze. Od šetrných prípravkov, ktoré pomôžu pri problémoch, cez jemnú intímnu hygienu až po lubrikačné gély.

Ako obnoviť vlhkosť pošvy?

Pozitívny vplyv na vaginálnu suchosť má vhodná bylinná náparka. Pri nej sa vonná para z bylín aplikuje na intímne partie, tie sa príjemne prehrievajú a cez pošvovú sliznicu sa účinné látky vstrebávajú do tela. Ak ste doteraz bylinnú napárku neobjavila, príznaky menopauzy sú dobrý dôvod ju vyskúšať.

  • Používajte jemné intímne gély, ktoré nevysušujú a nedráždia.
  • Vyskúšajte šetrnélubrikanty a vaginálne gély s kyselinou hyalurónovou.
  • Kyselina hyalurónová navracia tkanivám výživu a pružnosť.
Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-13 z 13 položiek
1-13 z 13 položiek