Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Premýšľate o tom, v čom periete, aké čistiace prostriedky doma využívate a čo sa s tým všetkým stane po odtoku do kanalizácie? Potom je táto kategória presne pre vás! Všetko, čo používame, ovplyvňuje naše zdravie a aj to, ako vyzerá príroda okolo nás. Prechod z komerčných na ekologické práce a čistiace prostriedky niekedy nie je úplne jednoduchý...

Premýšľate o tom, v čom periete, aké čistiace prostriedky doma využívate a čo sa s tým všetkým stane po odtoku do kanalizácie? Potom je táto kategória presne pre vás! Všetko, čo používame, ovplyvňuje naše zdravie a aj to, ako vyzerá príroda okolo nás. Prechod z komerčných na ekologické práce a čistiace prostriedky niekedy nie je úplne jednoduchý, ale rozhodne sa oplatí. Eko nemusí znamenať "príliš drahý" ani "nie veľmi účinný". Je len potrebné dobre si prečítať návod a pustiť sa do práce!

Ako a prečo prať bez chémie?

Bežné pracie prostriedky obsahujú rôzne zložky, ako sú syntetické pracie látky, zmäkčovače vody, optické zjasňovače, syntetické vône... Kokteil látok, ktoré prichádzajú do styku s našou pokožkou, keď perieme v konvenčných pracích prostriedkoch, môže zapríčiňovať či zhoršovať kožné alergie. Prať eko sa teda oplatí nielen kvôli životnému prostrediu, ale aj kvôli zdraviu.

  • Začínate s eko praním? Nezabudnite zbaviť práčku nánosov a nečistôt.
  • Vyčistiť práčku možno aj non toxic cestou pomocou octu a jedlej sódy.

Pranie menštruačných nohavičiek a látkových vložiek

V našej ponuke nájdete aj vhodné prostriedky na starostlivosť o opakovane použiteľné menštruačné pomôcky, ako súmenštruačné nohavičky a látkové vložky. Ženy sa prania týchto pomôcok často obávajú, ale ako nohavičky, tak vložky je možné prať s bežnou bielizňou. Rady a tipy, ako prať látkové vložky, sme pre vás spísali v článku na našom blogu.

Pýtate sa, ako prať menštruačné nohavičky? Pred prvým praním nohavičky vyperte a majte na pamäti, že počas prvých praní sa ešte len aktivujú ich absorpčné "superschopnosti". Vždy dodržujte pracie inštrukcie od výrobcu. Nohavičky je možné rovnako akolátkové vložky prať s ostatnou bielizňou, ale radšej v pracom vrecúšku, nech sa im nekráti životnosť. Perte v šetrnom pracom géle, nie v sypkých práškoch, nepoužívajte aviváž. Nesušte v sušičke. Sušte voľne, nie na kúrenie. Naruby vám nohavičky uschnú rýchlejšie.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 94 položiek
na stránku
1-30 z 94 položiek