Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Nepravidelná menštruácia je jedným z prejavov prichádzajúcej menopauzy. Za výkyvy cyklu stoja znižujúce sa hladiny pohlavných hormónov. Hormonálne zmeny súvisiace s nadchádzajúcou menopauzou je možné pociťovať už niekoľko rokov pred samotnou menopauzou, v tom prípade ide o tzv. premenopauzu. Menopauzou ako takou sa chápe doba, keď žena rok nemal...

Nepravidelná menštruácia je jedným z prejavov prichádzajúcej menopauzy. Za výkyvy cyklu stoja znižujúce sa hladiny pohlavných hormónov. Hormonálne zmeny súvisiace s nadchádzajúcou menopauzou je možné pociťovať už niekoľko rokov pred samotnou menopauzou, v tom prípade ide o tzv. premenopauzu. Menopauzou ako takou sa chápe doba, keď žena rok nemala menštruáciu, teda sa jej cyklus zastavil. Preto ide presný čas menopauzy určiť až spätne - potom, čo sa po dobu jedného roka neobjavila ďalšia menštruácia.

  • Menštruačné krvácanie sa mení, stáva sa nepravidelným, a aj priebeh menštruácie a jej sily môže byť iný, než bola žena zvyknutá.
  • Menštruácia môže byť oveľa dlhšia alebo naopak oveľa kratšia.
  • S blížiacou sa menopauzou niektoré ženy zažívajú intermenštruačné krvácanie, teda krvácanie alebo špinenie medzi periódami.
  • Niekedy môže blížiaca sa menopauza viesť k silnejšiemu krvácaniu, ale nie je to pravidlom. Menštruácia sa môže v tomto období premeniť akokoľvek, podobne ako sa zmení ženám po pôrode.

Pri akejkoľvek nepravidelnosti cyklu odporúčame menštruačné nohavičky. Vyzerajú ako normálne prádlo, sú pohodlné, dobre priedušné, je teda možné ich nosiť ako poistku v prípade, že si žena nie je istá, kedy krvácanie príde. Výber je naozaj široký, čo do strihov, štýlov aj farieb.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 32 položiek
na stránku
1-30 z 32 položiek