Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Verili by ste, že najpredávanejším kúskom v tejto kategórii je vrecko na pranie jemnej bielizne? Okrem neho tu nájdete všetko nielen na ekologické pranie, ale zároveň na pranie menštruačných nohavičiek a látkových vložiek. To je niečo, na čo sa nás zákazníčky často pýtajú. Vyskúšali sme rôzne pracie prostriedky a tie osvedčené, ktoré ponúkame, d...

Verili by ste, že najpredávanejším kúskom v tejto kategórii je vrecko na pranie jemnej bielizne? Okrem neho tu nájdete všetko nielen na ekologické pranie, ale zároveň na pranie menštruačných nohavičiek a látkových vložiek. To je niečo, na čo sa nás zákazníčky často pýtajú. Vyskúšali sme rôzne pracie prostriedky a tie osvedčené, ktoré ponúkame, dali predsudkom o eko prostriedkoch na frak: sú účinné a za priaznivú cenu. Aj vegáni si u nás vyberú!

5 tipov na ekologické a účinné pranie

Chcete vaše pranie zefektívniť? Najlepšie sa perie v mäkkej vode. Tvrdosť vody, ktorá prúdi do vašej práčky, zistíte pomocou testovacích pásikov. Pokiaľ zistíte, že máte tvrdú vodu, môžete použiť zmäkčovač vody.

Používate vrecká na pranie? Ak chcete, aby vám spodná bielizeň, podprsenky a menštruačné nohavičky vydržali dlho pekné, perte ich v pracom sáčku.

Poznáte marseillské mydlá? Obľúbené prírodné marseillské mydlá sú univerzálne. A tiež hypoalergénne! Môžete ich použiť na očistu tela aj na jemné pranie.

Aviváže v našej ponuke nenájdete, pretože nerobia dobre funkčným vrstvám v menštruačných nohavičkách. :-) Na zmäkčenie a zároveň dezinfekciu bielizne odporúčame dezinfekčné máchadlá. Sú skvelé, keď periete látkové vložky, uteráky alebo látkové plienky.

Udržujte v čistote aj práčku. Čistú bielizeň chceme všetci, ale často zabúdame na hygienu tej šikovnej krabice, ktorá nám ho perie. Starostlivosť o práčku zahŕňa pravidelné čistenie filtra, zásobníka na prášok, bubna, ale aj odstránenie vápenatých usadenín, mastnoty a iných nečistôt zo záhybov a tesnení. Na účinné čistenie je možné využiť to, čo máte doma: ocot a jedlú sódu. Ocot stačí naliať do bubna práčky, jedlú sódu do zásobníka, a potom spustiť práčku na najvyšší teplotný stupeň.

Pranie menštruačných nohavičiek a látkových vložiek

V našej ponuke nájdete aj vhodné prostriedky na starostlivosť o opakovane použiteľné menštruačné pomôcky, ako súmenštruačné nohavičky a látkové vložky. Ženy sa prania týchto pomôcok často obávajú, ale ako nohavičky, tak vložky je možné prať s bežnou bielizňou. Rady a tipy, ako prať látkové vložky, sme pre vás spísali v článku na našom blogu.

Pýtate sa, ako prať menštruačné nohavičky? Pred prvým praním nohavičky vyperte a majte na pamäti, že počas prvých praní sa ešte len aktivujú ich absorpčné "superschopnosti". Vždy dodržujte pracie inštrukcie od výrobcu. Nohavičky je možné rovnako ako látkové vložky prať s ostatnou bielizňou, ale radšej v pracom vrecúšku, nech sa im nekráti životnosť. Perte v šetrnom pracom géle, nie v sypkých práškoch, nepoužívajte aviváž. Nesušte v sušičke. Sušte voľne, nie na kúrenie. Naruby vám nohavičky uschnú rýchlejšie.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-14 z 14 položiek
1-14 z 14 položiek