Menštruačné nohavičky až -32 %
Zľava 15 % na Modibodi

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Menštruačné nohavičky vhodné na použitie počas menštruácie v noci. Nohavičky majú predĺženú savú a nepriepustnú vrstvu až k zadnému lemu nohavičiek. Niektoré typy majú predĺženú vrstvu vzadu aj vpredu, čo sa hodí, ak spíte na bruchu. Nočné menštruačné nohavičky sú praktická a spoľahlivá pomôcka, ktorú môžete používať ako jedinú pomôcku pri menšt...

Menštruačné nohavičky vhodné na použitie počas menštruácie v noci. Nohavičky majú predĺženú savú a nepriepustnú vrstvu až k zadnému lemu nohavičiek. Niektoré typy majú predĺženú vrstvu vzadu aj vpredu, čo sa hodí, ak spíte na bruchu. Nočné menštruačné nohavičky sú praktická a spoľahlivá pomôcka, ktorú môžete používať ako jedinú pomôcku pri menštruácii alebo ju vyskúšať ako poistku v kombinácii s inou menštruačnou pomôckou.

Vyberte si presne také nohavičky, ktoré vám budú pohodlné. Máme v ponuke rôzne strihy, veľkosti od detských až po 6XL, mnoho rôznych farieb a samozrejme modely od športových až po krajkové.

Menštruačné kraťasky vhodné na noc odporúčame pre mladé dievčatá ako poistku pre situácie, keď pri menštruácii prespávajú u kamarátky, idú na školský výlet a pod. Nedovoľte, aby vaša dcéra prežila nepríjemný trapas. Menštruačné nohavičky sa hodia aj pre chvíle neistoty, keď neviete, kedy menštruácia presne začne - je možné ich nosiť už pred začiatkom menštruácie.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 48 položiek
na stránku
1-30 z 48 položiek