Menštruačné nohavičky až -32 %
Zľava 15 % na Modibodi

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Menštruačné nohavičky vo veľkostiach vhodných pre mladé dievčatá. V dnešnej dobe začínajú niektoré dievčatá menštruovať už pred 10. rokom veku. Nielen v takom prípade sú menštruačné nohavičky jednou z najvhodnejších pomôcok. Ide totiž o praktickú a spoľahlivú pomôcku pre dni menštruácie, ktorej použitie je jednoduché a na prvý pohľad nie je nič ...

Menštruačné nohavičky vo veľkostiach vhodných pre mladé dievčatá. V dnešnej dobe začínajú niektoré dievčatá menštruovať už pred 10. rokom veku. Nielen v takom prípade sú menštruačné nohavičky jednou z najvhodnejších pomôcok. Ide totiž o praktickú a spoľahlivú pomôcku pre dni menštruácie, ktorej použitie je jednoduché a na prvý pohľad nie je nič poznať. Pre dievčatá môže byť dôležité, že sa spolužiačky nedozvedia o tom, že práve majú menštruáciu.

Menštruačné nohavičky vhodné na noc odporúčame pre mladé dievčatá ako poistku pre situácie, keď pri menštruácii prespávajú u kamarátky, idú na školský výlet a pod. Nedovoľte, aby vaša dcéra prežila nepríjemný trapas. Menštruačné nohavičky sa hodia aj pre chvíle neistoty, keď neviete, kedy menštruácia presne začne - je možné ich nosiť už pred začiatkom menštruácie.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-19 z 19 položiek
1-19 z 19 položiek