Menštruačné nohavičky až -32 %
Zľava 15 % na Modibodi

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Hľadáte spoľahlivý menštruačný kalíšok? Možno vám úlohu, ako vybrať kalíšok, uľahčí naše bestsellery. Menštruačný kalíšok je veľmi komfortná pomôcka na menštruáciu. Použité materiály zaručujú zdravotnú nezávadnosť, nedráždia, sú hypoalergénne. Navyše je kalíšok pomôcka s dlhou životnosťou, takže vám môže zaistiť pohodovú menštruáciu po dobu aj v...

Hľadáte spoľahlivý menštruačný kalíšok? Možno vám úlohu, ako vybrať kalíšok, uľahčí naše bestsellery. Menštruačný kalíšok je veľmi komfortná pomôcka na menštruáciu. Použité materiály zaručujú zdravotnú nezávadnosť, nedráždia, sú hypoalergénne. Navyše je kalíšok pomôcka s dlhou životnosťou, takže vám môže zaistiť pohodovú menštruáciu po dobu aj viac ako piatich rokov.

Najlepšie menštruačné kalíšky

K najobľúbenejším kalíškom na maluna.sk patrianemecké kalíšky Merula XL s veľkým objemom Teší sa obľube najmä u žien so silnou menštruáciou a aj menšia sesterská veľkosť tohto kalíška boduje. Veľmi nás teší, že si ženské srdcia získavajú aj menštruačné disky. Ide o menštruačné kalíšky s tvarom pripomínajúcim pesar a zavádzajú sa až pod krčok maternice. Vďaka tomu, že sú veľmi flexibilné, zaručujú komfort v štýle "ani neviem, že menštruujem". Neprehliadnite tiež najpredávanejšie produkty značky Lunette, ktorá urobila z menštruačného kalíška mainstream nielen v domovskom Fínsku. V ponuke má okrem kalíškov účinné a šetrné prípravky na dezinfekciu týchto pomôcok.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-20 z 20 položiek
1-20 z 20 položiek