Menštruačné nohavičky až -32 %
Zľava 15 % na Modibodi

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Bielizne nie je nikdy dosť! Navyše v podobe zvýhodneného balenia sú sady kvalitnej spodnej bielizne "must have" položkou. Výhodné balenie spodnej bielizne šetrí peňaženku, pretože pri objednaní väčšieho počtu kusov je cena za jednotlivý kúsok nižšia. Okrem toho ponúka zvýhodnené balenie spodnej bielizne ďalšie výhody, ako je variabilita. Niektor...

Bielizne nie je nikdy dosť! Navyše v podobe zvýhodneného balenia sú sady kvalitnej spodnej bielizne "must have" položkou. Výhodné balenie spodnej bielizne šetrí peňaženku, pretože pri objednaní väčšieho počtu kusov je cena za jednotlivý kúsok nižšia. Okrem toho ponúka zvýhodnené balenie spodnej bielizne ďalšie výhody, ako je variabilita. Niektoré "packy" obsahujú spodnú bielizeň v rôznych farbách, čo umožňuje ľahké skombinovanie s už existujúcim oblečením vo vašej skrini. Alebo ste zaprisahaní milovníci čiernej? Aj konzervatívny klasik si u nás vyberie!

Výhodné sady spodnej bielizne

Zaobstarať u nás môžete balenie dámskych nohavičiek alebo pánskych boxeriek svetových a českých značiek za atraktívne ceny. Mnohé značky povesť kvalitného výrobcu predchádza, nezabudnite preskúmať napríklad dámske nohavičky s merinom od Modibodi. Merino vlna veľmi dobre pohlcuje pot, preto sú nohavičky úžasné v horúcich dňoch, na šport av stresových situáciách, keď sa človek potí až na... :-)

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 93 položiek
na stránku
1-30 z 93 položiek