Menštruačné nohavičky až -32 %
Zľava 15 % na Modibodi

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

O inkontinencii sa hovorí ešte menej ako o menštruácii, ale tabuizovanie ju bohužiaľ nevyrieši. Pomôcť môžu kvalitné pomôcky v podobe absorpčnej bielizne navrhnutej pre úniky moču. Inkontinenčná dámska a pánska bielizeň je nenápadná a tenká, funkčné materiály odvádzajú vlhkosť od tela a zaisťujú priedušnosť aj ochranu pred zápachom. Bielizeň na ...

O inkontinencii sa hovorí ešte menej ako o menštruácii, ale tabuizovanie ju bohužiaľ nevyrieši. Pomôcť môžu kvalitné pomôcky v podobe absorpčnej bielizne navrhnutej pre úniky moču. Inkontinenčná dámska a pánska bielizeň je nenápadná a tenká, funkčné materiály odvádzajú vlhkosť od tela a zaisťujú priedušnosť aj ochranu pred zápachom. Bielizeň na inkontinencii je pohodlná – a nenápadná! – ako bežná spodná bielizeň.

Najlepšia inkontinenčná bielizeň

Zoznámte sa s inkontinenčnými nohavičkami a boxerkami, ktoré patria k našim bestsellerom! Na maluna.cz si kvalitnú absorpčnú bielizeň vyberú muži aj ženy. Značky Love Luna aModibodi sú osvedčení výrobcami menštruačných nohavičiek, ale majú aj špeciálne rady ako dámskej, tak pánskej absorpčnej bielizne pre úniky. K najpredávanejším kúskom patria inkontinenčné nohavičky Love Luna a savé spodné prádlo pre mužov - boxerky Souverän od rakúskej značky Selenacare.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-20 z 20 položiek
1-20 z 20 položiek