Menštruačné nohavičky až -32 %
Zľava 15 % na Modibodi

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Menštruačné nohavičky majú vzhľad bežných nohavičiek a slúžia ako samostatná ochrana počas menštruácie, ale aj ako poistka pre menštruačný kalíšok, vložku alebo tampón. Moderné materiály zaručujú pohodlie, pocit sucha a ochranu proti presakovaniu. V závislosti na intenzite menštruácie sa absorpčné nohavičky vymieňajú podobne ako iná menštruačná ...

Menštruačné nohavičky majú vzhľad bežných nohavičiek a slúžia ako samostatná ochrana počas menštruácie, ale aj ako poistka pre menštruačný kalíšok, vložku alebo tampón. Moderné materiály zaručujú pohodlie, pocit sucha a ochranu proti presakovaniu. V závislosti na intenzite menštruácie sa absorpčné nohavičky vymieňajú podobne ako iná menštruačná hygiena. Na trhu existuje široký výber značiek, strihov, farieb a variantov určených pre slabú, strednú a silnú menštruáciu, vrátane modelov vhodných na nočné použitie.

Najobľúbenejšie menštruačné nohavičky

Nebojte sa vyberať z našich nohavičkových bestsellerov. Dlhodobo patria k najobľúbenejším nohavičkám na maluna.cz modely od austrálskej značkyLove Luna a Modibodi, svetovej špičky v obore absorpčnej bielizne. Keď sme pri Modibodi – stretávame sa s tým, že si ženy, ktoré majú rady bezšvové prádlo, myslia, že menštruačné nohavičky pre nich nie sú. Existujú ale aj bezšvové menštruačné nohavičky - av niekoľkých telových odtieňoch. Zapátrajte v kolekciách značky Modibodi! Zabudnúť nesmieme ani na osvedčenú nemeckú značku Dorina, ktorá ponúka menštruačné nohavičky ako elegantný, tak športového štýlu.

Aj keď aj do sveta menštruačnej bielizne prenikli farby, faktom zostáva, že za najlepšie menštruačné nohavičky považujú naše zákazníčky modely v čiernej farbe.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 40 položiek
na stránku
1-30 z 40 položiek