Menštruačné nohavičky až -32 %
Zľava 15 % na Modibodi

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Menštruačné potreby za výhodnú cenu šetria vašu peňaženku a šetria starosti s nákupom ďalších menštruačných pomôcok. Využite výhodnú ponuku a vyberte si svoje sady pomôcok za dobré ceny. Dáte prednosť zvýhodnenému baleniu látkových vložiek, alebo využijete výhodné sady menštruačných kalíškov? Pozor, nie je to voľba „buď, alebo“, tieto menštruačn...

Menštruačné potreby za výhodnú cenu šetria vašu peňaženku a šetria starosti s nákupom ďalších menštruačných pomôcok. Využite výhodnú ponuku a vyberte si svoje sady pomôcok za dobré ceny. Dáte prednosť zvýhodnenému baleniu látkových vložiek, alebo využijete výhodné sady menštruačných kalíškov? Pozor, nie je to voľba „buď, alebo“, tieto menštruačné potreby sú totiž kompatibilné!

Ako kombinovať menštruačné pomôcky?

Pokiaľ plánujete skúšať nový menštruačný kalíšok, látkové vložky sú praktickým doplnkom, ktorý zachytí prípadné pretekanie, aby nedošlo k väčšej nehode. Je úplne prirodzené, že sa v začiatkoch kalíškovania nie vždy podarí kalíšok zaviesť na prvú dobrú. Látková vložka potom poslúži ako užitočná poistka, ktorá zachráni situáciu.

Prečo si vybrať sadu dvoch menštruačných kalíškov?

Mnoho žien strieda v priebehu cyklu dva menštruačné kalíšky – väčšie a menšie. Väčší kalíšok používajú pri silnejšej menštruácii, kalíšok s menším priemerom a objemom je vhodný ku koncu cyklu, kedy jemenštruácia slabšia. Sady kalíškov typu "menšia veľkosť + väčšia veľkosť" môžu byť tiež skvelou voľbou pre matku a dcéru. Ženy, ktoré už rodili, zvyčajne potrebujú väčší kalíšok ako mladé dievčatá. Dva rôzne veľké menštruačné kalíšky vo zvýhodnenom balení sa tiež hodia pre ženy, ktoré váhajú s výberom veľkosti.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-29 z 29 položiek
1-29 z 29 položiek