Menštruačné nohavičky až -32 %
Zľava 15 % na Modibodi

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Zoznámte sa s prírodnou variantou dámskej hygieny, s jemnou morskou hubkou, ktorá sa používa podobne ako tampón. Prémiové huby, ktoré slúžia ako hygienická pomôcka, pochádzajú z teplých morí. Tam je potápači je šetrne žnú v oblasti Karibiku či Stredozemného mora. Máloktorá dámska hygienická pomôcka sa môže pýšiť tým, že je zároveň prírodného pôv...

Zoznámte sa s prírodnou variantou dámskej hygieny, s jemnou morskou hubkou, ktorá sa používa podobne ako tampón. Prémiové huby, ktoré slúžia ako hygienická pomôcka, pochádzajú z teplých morí. Tam je potápači je šetrne žnú v oblasti Karibiku či Stredozemného mora. Máloktorá dámska hygienická pomôcka sa môže pýšiť tým, že je zároveň prírodného pôvodu a zároveň tak komfortná ako menštruačná huba. U našich zákazníčok väčšinou platí, že kto ju skúsil, nedá na ňu dopustiť.

Morská huba na menštruáciu

Menštruačné morské huby sú huby výberové, sú jemnejšie ako prírodné kozmetické huby. Vďaka tomu sú výborne savé. Ich použitie primenštruácii je veľmi jednoduché. Hubka sa namočí, tým zmäkne. Vytlačí sa z nej prebytočná voda a zavedie sa dovnútra do pošvy, skrátka ako tampón z morskej huby. Po nejakej dobe (podľa sily menštruácie) špongiu vyberiete, vymyjete a môžete znovu ju použiť.

Výhody tampónu z morskej huby

  • Na rozdiel od bežných tampónov intímna huba nevysušuje a neodiera pošvovú sliznicu.
  • Nenarušuje pH intímnych partií.
  • Huba nemá žiadnu šnúrku nezbedne vykukujúcu z bielizne! :-)

Hubu majú rady mladé dievčatá, pre ktoré je problém použiťtampón či kalíšok, ale chcú používať pomôcku zavádzanú dovnútra. Niektorým ženám vyhovuje používať špongiu po celú dobu menštruácie, iné ju volia len na slabšie dni na konci menštruácie. Pri silnej menštruácii je možné špongiu kombinovať smenštruačnými nohavičkami alebo slipovou vložkou. Huba je tiež dobrá pomôcka pre milovanie počas menštruácie. Netlačí ani jedného z partnerov a nemusíte po akcii riešiť špinavé prestieradlá.

Ako dezinfikovať morské huby?

Jedna intímna huba vydrží cca 6 mesiacov, ide teda o nielen ekologické, ale aj ekonomické menštruačné riešenie. Priebežná starostlivosť o hubky je tiež jednoduchá – dezinfikujú sa soľným kúpeľom:

  • Budete potrebovať čistiacu soľna morské huby (čistú alebo s tea tree)
  • Soľ rozpustite v primeranom množstve vody s teplotou okolo 37 stupňov Celzia
  • Dávkovanie je cca 1 lyžička soli na 2 dcl vody.
  • Hubu ponorte do roztoku a opakovane stlačte, aby roztok dobre nasala.
  • Nechajte špongiu ponorenú v soľnom kúpeli po dobu aspoň piatich hodín.
  • Na zvýšenie účinku soli môžete pridať pár kvapiek citrónovej šťavy.
  • Po vyčistení špongiu dôkladne prepláchnite čistou vodou.
Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-5 z 5 položiek
1-5 z 5 položiek