Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Inkontinencia moču je nekontrolovaný, nechcený únik moču, ktorý sa vyskytuje v okamihu, keď to nechceme. Úniky moču síce fyzicky nebolia, ale toho, koho sa týkajú, veľmi trápia a obmedzujú ho v pracovnom, spoločenskom a hocikedy aj intímnom živote. Dôležité je nespoliehať sa na to, že sami vymiznú, ani si na ne nezvyknúť ako na niečo, čo nutne p...

Inkontinencia moču je nekontrolovaný, nechcený únik moču, ktorý sa vyskytuje v okamihu, keď to nechceme. Úniky moču síce fyzicky nebolia, ale toho, koho sa týkajú, veľmi trápia a obmedzujú ho v pracovnom, spoločenskom a hocikedy aj intímnom živote. Dôležité je nespoliehať sa na to, že sami vymiznú, ani si na ne nezvyknúť ako na niečo, čo nutne patrí k veku. Močová inkontinencia sa totiž dá riešiť a zvládať pomocou diskrétnych pomôcok.

Jeden z príznakov menopauzy

Oslabenie svalov panvového dna patrí k vyššiemu veku, inkontinencia je teda často problémom u žien v období menopauzy. Štatistiky uvádzajú, že sa s ňou stretáva 20 percent žien vo veku okolo 45 rokov.

Vhodným cvičením môžete pružnosť svalom panvového dna navracať. Okrem špeciálnych cvikov na panvové dno, s ktorými vám pomôžu napríklad Venušine guličky, prospieva panvovému dnu pohyb zameraný na hlboký stabilizačný mechanizmus, ako je joga, pilates, tanec a cvičenie s balančnými pomôckami.

  • Pre pocit istoty vyskúšajte inkontinenčnú bielizeň.
  • Absorpčné nohavičky sú úplne diskrétne, vyzerajú totiž ako bežné prádlo.

Na rozdiel od menštruačných nohavičiek sú inkontinenčné nohavičky špeciálne prispôsobené na absorpciu moču. Vnútorná vložka má antibakteriálne a protipachové vlastnosti. Pri slabej inkontinencii sa ženám z Maluna.sk osvedčili aj nohavičky menštruačné, napríklad tie od austrálskej značky Modibodi.

Nie ste si istá, ktoré nohavičky sú vhodné na menštruáciu a ktoré pri inkontinencii? Prečítate si článokMenštruačná alebo inkontinenčná bielizeň? na našom blogu.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-10 z 10 položiek
1-10 z 10 položiek