Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Na obdobie tesne po pôrode – pre šestonedelie – je vhodné vybrať si pohodlné a zdravotne nezávadné hygienické potreby. Nie je možné používať menštruačný kalíšok, špongiu alebo tampóny (neodporúčajú to lekári a často ani žena sama nemá chuť si čokoľvek zavádzať dovnútra). Do pôrodnice aj domov sa hodia jednorazové vložky z bio bavlny – popôrodné ...

Na obdobie tesne po pôrode – pre šestonedelie – je vhodné vybrať si pohodlné a zdravotne nezávadné hygienické potreby. Nie je možné používať menštruačný kalíšok, špongiu alebo tampóny (neodporúčajú to lekári a často ani žena sama nemá chuť si čokoľvek zavádzať dovnútra). Do pôrodnice aj domov sa hodia jednorazové vložky z bio bavlny – popôrodné vložky zaistia pohodlie (v rámci možností) ihneď po pôrode, neskôr už môžete vybrať niektoré z menších vložiek. Pre použitie "na doma" volí mnoho žien v šestonedelí látkovej vložky. Niektorým ženám sa môžu hodiť aj vložky do podprsenky.

Navyše tu nájdete aj kozmetiku vhodnú pre mamičku aj bábätko a ďalšie veci, ktorými si môžete obdobie materstva spríjemniť či uľahčiť.

Príprava na šestonedelie

Ženy sa často veľmi starostlivo venujú príprave na pôrod, ale nezriedka zabúdajú, že aj následná fáza šestonedelia si zaslúži dobrú prípravu. Práve príprava na šestonedelie sa strašne podceňuje. Odporúčam ženám v tomto období skutočne vypnúť, byť iba s dieťaťom a na všetko ostatné si zaistiť starostlivosť. Žena by si mala uvedomiť, že v šestonedelí by skutočne nemala robiť nič. Je to len šesť týždňov, tak by jej to okolie malo skutočne s láskou dopriať," popisuje laktačná poradkyňa Tereza Lašťovička.

Na šestonedelie je dobré mať pripravené:

  • kvalitné čaje pre dojčiace mamičky,
  • dobrú dojčiacu podprsenku, prípadne dojčiace tielko,
  • vložky do podprsenky,
  • popôrodné vložky, najlepšie v bio kvalite,
  • kvalitnú kozmetiku pre najmenšie bábätká.

Popôrodné krvácanie niekedy trvá aj dlhšie ako šesť nedeľ. Nemusia byť silné, ale nepravidelné a ťažko predvídateľné. Odporúčame používať menštruačné nohavičky. Sú priedušné a dajú sa nosiť len ako poistka. Absorpčné nohavičky v materskom variante od značkyModibodi poskytujú väčšiu oporu zaťahujúcemu sa brušku.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-28 z 28 položiek
1-28 z 28 položiek