Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Hľadáte spodnú bielizeň so zľavou? Zháňate menštruačné pomôcky za výhodnú cenu? V našej zľavovej ponuke objavíte spoľahlivé kúsky spodnej bielizne aj menštruačné nohavičky a ďalšie pomôcky s minimálnou zľavou 20%. Nakúpte kvalitné produkty od overených slovenských i medzinárodných značiek a ušetrite. Veríme, že si nákupy so zľavou užijete, preto...

Hľadáte spodnú bielizeň so zľavou? Zháňate menštruačné pomôcky za výhodnú cenu? V našej zľavovej ponuke objavíte spoľahlivé kúsky spodnej bielizne aj menštruačné nohavičky a ďalšie pomôcky s minimálnou zľavou 20%. Nakúpte kvalitné produkty od overených slovenských i medzinárodných značiek a ušetrite. Veríme, že si nákupy so zľavou užijete, pretože bielizne nie je nikdy dosť!

Menštruačné pomôcky so zľavou

Nakúpte spoľahlivú absorpčnú bielizeň a iné pomôcky pre slabú, silnú aj nepravidelnú menštruáciu so zľavou a ušetrite. So zľavou najmenej 20 % u nás zoženiete aj menštruačné kalíšky od renomovaných výrobcov. Nezabudnite sa pritom tiež pozrieť na našu ponuku kvalitnej spodnej bielizne so zľavou. Výhodne tak môžete uloviť pohodlné kúsky od osvedčených slovenských značiekStyx a Nedeto.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-30 z 157 položiek
na stránku
1-30 z 157 položiek