Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Umývať sa alebo nemýť? Nie, takto hamletovská otázka určite nestojí! Hlasujeme za umývať, aj keď vieme, že nič sa nemá preháňať. Otázka je, čím intímne partie umývať, aby sme si nezarobili na problémy s rozhodenou pošvovou rovnováhou a narušenou obranyschopnosťou našej spriatelenej mikroflóry. V tejto kategórii nájdete umývacie gély a krémy vhod...

Umývať sa alebo nemýť? Nie, takto hamletovská otázka určite nestojí! Hlasujeme za umývať, aj keď vieme, že nič sa nemá preháňať. Otázka je, čím intímne partie umývať, aby sme si nezarobili na problémy s rozhodenou pošvovou rovnováhou a narušenou obranyschopnosťou našej spriatelenej mikroflóry. V tejto kategórii nájdete umývacie gély a krémy vhodné pre citlivé intímne partie, jemné vlhčené obrúsky s vyváženým pH a ďalšie výrobky vhodné na intímnu hygienu a starostlivosť o vnútorné i vonkajšie intímne partie.

Prečo používať intímne gély a peny?

Intímnym partiám a pošvovému prostrediu najviac svedčí pH okolo 4. V takých podmienkach sa dobre darí prirodzenej pošvovej mikroflóre (laktobacilom), ktoré chránia vnútorné prostredie pošvy pred nepriaznivými vplyvmi a „zlými“ baktériami. Preto nie je vhodné si intímne partie omývať bežnými sprchovými gélmi. Na rozdiel od klasických "sprcháčov" je intímny gél šetrné a bezpečné riešenie pre intímnu hygienu, ktoré neoslabuje prirodzenú obranyschopnosť pošvy.

Trápi vás vaginálna nepohoda? Svrbenie? Nie je leto, kedy by ste nezažili aspoň jednu mykózu? Užitočné tipy nájdete v článkuLeto a (ne)pohoda v intímnych partiách na našom blogu.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-14 z 14 položiek
1-14 z 14 položiek