Menštruačné nohavičky až -32 %
Menštruačné nohavičky až -32 %

Filtrovanie podľa kategórie

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Barva
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Iné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičiek
Viac... Menej
Filtr

Za priemernú dĺžku menštruačného cyklu sa považuje 28 dní, priemerná dĺžka menštruácie je 5 dní. Veľa žien má cyklus o niekoľko dní kratšie, iné zase dlhšie. Za pravidelnú menštruáciu sa obvykle berie dĺžka cyklu medzi 21 až 35 (i 40) dňami. Nepravidelná menštruácia je taká, keď cyklus silne kolíše. Často sa týka mladých dievčat, ktoré ešte len ...

Za priemernú dĺžku menštruačného cyklu sa považuje 28 dní, priemerná dĺžka menštruácie je 5 dní. Veľa žien má cyklus o niekoľko dní kratšie, iné zase dlhšie. Za pravidelnú menštruáciu sa obvykle berie dĺžka cyklu medzi 21 až 35 (i 40) dňami. Nepravidelná menštruácia je taká, keď cyklus silne kolíše. Často sa týka mladých dievčat, ktoré ešte len začínajú menštruovať. V tomto prípade ide o úplne prirodzený jav, pretože menštruačný cyklus slečien sa ešte len vyvíja. Ťažko predvídateľnú menštruáciu mávajú aj ženy, ktorým sa menses navracia po pôrode, alebo ženy, ktoré vstupujú do menopauzy.

Príčiny nepravidelnej menštruácie

  • hormonálne zmeny
  • stres, psychická záťaž, mimoriadne životné udalosti
  • sport
  • zmeny v strave
  • rôzne ochorenia

Menštruačné nohavičky ako istota

Ženám a dievčatám, ktoré majú nepravidelnú menštruáciu, odporúčame používať menštruačné nohavičky. Vyzerajú ako bežné spodné prádlo a dajú sa nosiť aj niekoľko dní pred menštruáciou. Mesiačiky vás nezastihnú nepripravenú. Vyberať môžete z mnohých veľkostí, vrátane veľkostí pre dievčatá, ako aj z mnohých štýlov a farieb.

Na urovnanie menštruačného cyklu majú tiež vplyv vhodné bylinky. Užívať sa dajú nielen formou kvalitného bylinného čaju, ale aj ako blahodarná procedúra ženskej bylinnej napárky.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie produkty

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1-13 z 13 položiek
1-13 z 13 položiek